ანონსები

11 October 2022

European Journalism Teaching Association (EJTA) და საქართველოს უნივერსიტეტი ერთობლივად მართავენ საერთაშორისო კონფერენციას თემაზე: „Media and Trust: Teaching Journalism Students How to Work with Trustworthy Sources and Deal with Untrustworthy Media Environments”.

კონფერენცია გაიხსნება 14 ოქტომებრს, სასტუმრო „რუმსში“, 10:00 საათზე.

კონფერენციაზე განხილული იქნება სარედაქციო დამოუკიდებლობა და თვითცენზურა, თუ როგორ უნდა გაძლიერდეს პროფესიული სტანდარტები ჟურნალისტურ განათლებაში, როგორ უნდა მოხდეს მედია საშუალებების დამოუკიდებლად ფუნქციონირების უზრუნველველყოფა; როგორ შევინარჩუნოთ დამოუკიდებელი მედია არასანდო გარემოში; მედია განათლების როლი დეზინფორმაციისადმი საზოგადოების მდგრადობის გასაუმჯობესებლად და ა.შ.

კონფერენციაში მონაწილეობს 50-მდე უცხოელი ჟურნალისტი და განმანათლებელი სხვადასხვა ევროპული ქვეყნიდან. დამატებითი ინფორმაცია კონფერენციის შესახებ შესაძლებელია იხილოთ: http://ejta-ug.edu.ge/